Kızlık Zarı Hakkında Bilgiler

Yazar ByPowerfuL on 20 Haziran 2011 Pazartesi | 17:31

Herkesin dilinde olan, namus emaresi gibi bilinen Kızlık Zarı hakkında birkaç bilgi aktarmak istiyorum sizlere.

Kızlık Zarı Nedir?
Kızlık zarı vajinanın hemen girişinde bulunan mukoza yapıya sahip olan, ince soğan zarı kıvamında bir zardır. Kızlık zarının ortasında bir delik bulunmaktadır.
Kızlık zarının neden var olduğu veya ne gibi bir görevi olduğu kanıtlanamamıştır. Ancak birçok uzman tarafından vajinanın dışarıdan gelecek etkilere ve mikroplara karşı bu şekilde korunduğu düşüncesi dile getirilmektedir.
Kızlık zarı yapı itibari ile ince olduğundan kolaylıkla bozulması veya tahriş olması mümkündür. Bu sebeple bayanların kızlık zarları bazen bir cinsel ilişki nedeniyle, bazen ani bir hareket nedeniyle, bazen bir darbe nedeniyle zarar görebilir veya yırtılabilir.
Bazı bayanlarda ise durum farklıdır. Birçok kez görülen bir durum olan esnek kızlık zarı bireyin vajinasında bulunan zarın hiçbir şekilde bozulmamasına veya ilk ilişkide değil de çok sonraları bozulmasına neden olabilir. Yani kızlık zarı esnek bir yapıda olarak bozulma gibi bir durumla karşı karşıya kalabilir.
Kızlık zarı bozulması esnasında içerisinde bulunan kılcal damarlar sebebiyle kanamalar görülebilir. Buna genelde kızlık zarı bozulması ya da bekâret bozulması adı verilmektedir.
Kadınların ilerleyen dönemlerde kızlık zarlarını diktirmeleri imkân dâhilinde olan bir durumdur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Facebook Hilelerini Bulmak İçin beğenin

Sitemin içeriğini ve tasarımını nasıl buldun ?

Destekleyiciler

Arşiv

Online Hile | Aktif Hile Blogunuz

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Sigara Bitti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..