Ana Sayfa » , , , , » Kadınların yatakda sevmediği 4 şey , cinsel sağlık

Kadınların yatakda sevmediği 4 şey , cinsel sağlık

Yazar ByPowerfuL on 20 Haziran 2011 Pazartesi | 17:11

Kadınların Cinsellik istekleri 150x150 Kadınların Yatakta Sevmediği 4 ŞeyKadınlar yatakta daha yaratıcı ve kendisini anlayan erkeklerden hoşlanmakla birlikte bazı durumlarda kadınların yataktan ve cinsellikten soğumasına neden olabilmektedir.
5 madde ile kadınların erkeklerden yatakta beklemediği şeyleri sıralayalım dilerseniz.
Aşırı Dikkat Zarar Verir
Cinsel ilişki sırasında erkeğin çok fazla dikkatli olması, yapabilir miyim, edebilir miyim gibi takıntılara takılıp kalması kadınlar tarafından pek hoşlanılan bir durum değildir. Bu sebeple yatakta çok fazla düşünmek yerine çok fazla icraat daha önemlidir.
Mekanik İlişkiden Uzak Durun
Tek düze başlayıp, tek düze biten ilişkilerden uzak durun. Arada ilişkinize ve birleşmenize zevk katın, yeni şeyler deneyin. Kadınların şişme bebek muamelesi görmesinden ziyade onları arzuladığınızı ve şehvetle istediğinizi düşünmeleri daha iyi olacaktır.
Fazla Konuşma veya İnleme
Bazı durumlarda erkeğin çok fazla konuşması ve aşırı derecede inlemesi kadınlar için itici gelebilir. Kendinizi kontrol altında tutarak daha az konuşmanız, konuşurken de şehvet verici şeyler söylemeniz iyi olacaktır. Aşırı inlemek yerine ise zevk aldığınızı belirten kısık ama az inlemeleri deneyebilirsiniz.
Yeniliklere Açık Olun
Uzun bir ilişki sırasında yeniliklere kapalı bir cinsellik istenmeyen bir durumdur. Yeniliklere kapalı kalmak cinsellik aşamasında da bireylerin şehvetli ve arzulu bir cinsellik yaşamalarını engelleyeceklerdir.
Çeşitli fanteziler ve pozisyonlar ile cinsel yaşamınızı daha şehvetli bir hale getirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Facebook Hilelerini Bulmak İçin beğenin

Sitemin içeriğini ve tasarımını nasıl buldun ?

Destekleyiciler

Arşiv

Online Hile | Aktif Hile Blogunuz

 
Ana Sayfa | Reklam Ver |İletişim
Copyright © 2013. Sigara Bitti - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..